VANUIT HET HART

Mijn naam is Kimberley Ardaseer. Ik ben met dit werk begonnen omdat ik heb ervaren dat we in heel veel gevallen alles gehaast, versneld en vanuit presteren doen. We hebben hoge verwachtingen van onszelf, welke opgelegd worden door de maatschappij maar we ook onszelf opleggen.

In de prestatiemaatschappij waarin we leven zijn we altijd druk met werk, het sociale leven, leren, groeien en de niet weg te denken smartphone. We lopen onszelf steeds vaker voorbij en hierdoor zijn we de verbinding met onszelf, wat we willen en hoe we ons voelen kwijtgeraakt. 

De tijd nemen om te ontspannen, te verbinden met onszelf en ons hart is zo belangrijk. Vanuit een plek van rust en stilte kan je zien en voelen wat je wilt en nodig hebt. Lichaamswerk, energiewerk, het geluid en de trilling van de klankschalen zijn manieren die mij hierbij altijd hebben ondersteund. Deze manieren van verbinden met mezelf helpen mij met loskomen van alles wat 'moet', alles wat we van onszelf verwachten en van het constant ''aan'' staan. Ze helpen mij om te verbinden met het lichaam, het hart en wat er nodig is. 

                     'Mijn doel is om door aandacht te geven aan het fysieke en

emotionele en energetische lichaam mensen in verbinding

te brengen met zichzelf, hun lichaam en gevoel'     

Leven vanuit je hart en doen wat je gelukkig maakt gun ik ieder mens. Wel zijn we allen zelf verantwoordelijk om dit te realiseren. Hiermee starten vanuit ontspanning is een mooi begin. Want alleen als je weet wat je vanuit je hart wilt, kan je hier naar luisteren. 

WZP-Kimberley-Ardaseer-094.jpg

''Vanuit ontspanning verbinden met jezelf''