top of page

VANUIT HET HART

 ​

Leven vanuit je hart en doen wat je gelukkig maakt gun ik ieder mens.
Hiermee starten vanuit ontspanning en veiligheid is het begin.
Vanuit ontspanning verbinden met jezelf. 

WZP-Kimberley-Ardaseer-191.jpg

Hi there


Mijn naam is Kimberley. Ik heb een grote fascinatie voor het menselijk lichaam, de kracht, wijsheid en magie die zij bezit. Niet alleen het fysieke lichaam maar ook het fijnstoffelijke. Alles is met elkaar verbonden en dit vind ik fantastisch. 
 

Ik ben een enthousiast mens, altijd in beweging en ontdekkend. Ik houd ervan om plezier te ervaren bij alles wat ik doe. Zijn in de natuur, dansen, mensen zien, lachen, eten en voelen. Ik vind het mooi om wat ik heb geleerd weer door te geven aan wie dit wilt ontvangen. 

Mijn werk vindt zijn vorm in een combinatie van energiewerk en lichaamswerk. Omdat ik als mens steeds groei en verander, beweegt mijn werk met mij mee. Hieronder lees je meer over mijn weg, waarom ik doe wat ik doe en hoe ik hier ben gekomen. 

Lichaam als spiegel  

Elke keer word ik weer verrast door mijn eigen lichaam. Door haar wijsheid, het zelfgenezend vermogen en veerkrachtigheid. Door een sterkte verbinding met mijn lichaam kan ik (gezond) leven, verbinden met anderen, voelen en mens zijn. Hoe tof is het om mens te zijn in deze tijd? 
 

Het werken met dit wonderlijke lijf geeft mij veel plezier. Tijdens sessies pas ik massage, Myofascial Energetic Release, ademwerk, energiewerk en visualisatie technieken toe. Deze tools en technieken die ik heb geleerd vanuit verschillende stromingen en disciplines geven mij de mogelijkheid jou te ondersteunen op een manier die het beste passend is voor jou.  

Ik vind het zijn van een veilige haven, luisterend oor, motivator, inspirator en klankbord fantastisch. Ik bied een veilige omgeving waarbij je kan zijn wie je bent, zonder iets te moeten. Want wanneer je veilig bent, kan je ontspannen. Vanuit deze rust en veiligheid kan je verbinden met het lichaam, met emotie en ruimte geven aan wat gezien wilt worden. Hierdoor kan je een gezonde bodem creëren voor het zijn van je ware zelf. 

Ik vind het belangrijk dat je leert om de verbinding te maken met je lichaam zodat je, wat er ook extern plaatsvindt, je deze veilige haven voor jezelf kan zijn. Dat je de ruimte voelt om jezelf te kunnen zijn. 

 

Ik wil je laten zien en voelen dat jij, alles wat je nodig hebt, al in je hebt! 

WZP-Kimberley-Ardaseer-108.jpg
WZP-Kimberley-Ardaseer-141.jpg

Mijn weg

Van een studie commerciële economie naar het werken in het ziekenhuis als verpleegkundige, tot het voeren van een eigen praktijk. Een bijzondere weg heb ik tot nu toe mogen afleggen.

Na de middelbare school ben ik commerciële economie gaan studeren. Al snel realiseerde ik me dat dit niet de weg voor mij was. Toch heb ik mijn opleiding afgemaakt omdat ik druk voelde om een bachelor studie te moeten afronden. Het rationele won het van mijn gevoel en dankzij mijn doorzettingsvermogen wist ik mijn opleiding af te ronden. Ik ging presteren vanuit een moeten en dit ging niet zonder slag of stoot. Mijn gevoeligheid, intuïtie en zachtheid verdween en ik voelde me ver van mezelf staan. Ik voelde al langer de grote behoefte om met mensen te werken, gezondheid te verbeteren en mensen willen te ondersteunen bij moeilijke processen.

 

Een studie verpleegkunde en werken in het ziekenhuis volgde. Ik leerde veel, was onderdeel van bijzonder mooie processen en heb met veel liefde voor mensen mogen zorgen. Ik merkte al snel dat ik de holistische visie op gezondheid miste tijdens mijn werk in het ziekenhuis. Dit in combinatie met het niet kunnen verlenen van de zorg zoals ik het graag zou willen geven brak me op. Overspannen stopte ik met mijn opleiding en baan in het ziekenhuis. Durven toegeven dat ik niet paste op de plek waar ik me bevond ging hand in hand met mijn eerste Reiki inwijding en de eerste massages cursussen.  

Durven voelen en stoppen met wat niet meer past gaf mij mijn plezier terug. Vanuit hier kon ontstaan wat ik nu met zoveel liefde doe. 

Ik heb me in de afgelopen jaren verdiept in lichaamswerk, energiewerk, Sound healing, de kracht van visualisatie, innerlijk kind werk en emotie. Dit heb ik gedaan door verschillende opleidingen en cursussen te volgen. De rode draad is altijd mijn eigen proces geweest en ik vind het fantastisch om door te geven wat ik heb geleerd.  

Eerlijk zijn naar mezelf en de mensen om mij heen, kwetsbaarheid, durven voelen, durven huilen, durven vallen, durven dromen en om hulp vragen hebben ervoor gezorgd dat ik elke dag meer vanuit mijn eigen kern ben gaan leven.

ik geloof in een wereld

Waar we vanaf jongst af aan al leren dat ieder mens belangrijk is en er toe doet. 

Waar we leven vanuit ons hart, onze unieke talenten leren kennen, benutten en inzetten. 

Waar iedereen durft te zijn wie hij of zij in essentie is.

Waar we ons mooiste leven durven te leven, vol, rijk en echt.

We in harmonie zijn met de natuur.

Waar we leven vanuit overvloed en niet vanuit schaarste.

Waar we leven in verbinding met alles wat is. 

met mijn werk hoop ik, in welke mate dan ook, bij te dragen aan deze mooie wereld. 

WZP-Kimberley-Ardaseer-180.jpg
bottom of page