top of page

Pagina coming soon!

Bloemschaduw

1:1 Trajecten

Bloemschaduw

Een sterke verbinding creëren met je lichaam gebeurt niet van de een of andere dag. Een losse sessie, af een toe een massage of meditatie zal zeker helpen maar een sterke verbinding vraagt commitment en een langere tijd van verkenning en bewustwording. Een traject is voor jou wanneer je voor een langere tijd de diepte in wilt. Als je behoefte hebt aan begeleiding terwijl jij onderzoekt wat er leeft in jouw binnenwereld, welke emoties in het lichaam vastgezet zijn en welke patronen blijven terugkeren. ​Jouw lichaam wordt weer de basis, een spiegel.Vanuit daar kan je jezelf gaan ontmoeten en creëer jij de ruimte, om JA! te zeggen tegen wat er voor jou toe doet.

Een 1:1 maatwerktraject heeft een groot voordeel omdat je een commitment aan gaat voor een langere tijd. Je vindt jezelf het waard en wilt tijd, aandacht, energie en financiële middelen investeren in jouw leven. Wanneer je een traject doet maak je de belofte aan jezelf. Bij losse sessies zijn het korte momenten en is het makkelijker om te stoppen. And as i see it, de veranderingen vinden vaak plaats in het leven tussen de sessies in. Het zaadje wordt gepland tijdens een sessie, weer in het dagelijkse leven komt het tot uiting of integreert het. Het is waardevol om ook op die momenten ondersteunt te kunnen verdiepen. ​​ We onderzoeken (opgeslagen) spanning en onrust, gaan voelen en verbinden. Als jij je lichaam leert kennen en jezelf in jouw binnenwereld durft te ontmoeten kan je ruimte geven aan alle kanten van jezelf. Vanuit hier kan je vrijer en lichter in het leven staan, met het lichaam als veilige basis. 

Home Body - Kom thuis bij jezelf.

Het Home Body traject is een maatwerktraject waarbij jouw lichaam (weer) de basis wordt, je een sterke verbinding creëert met jezelf én je blijvende veranderingen doorvoert, zodat er ruimte ontstaat voor de dingen die er voor jou écht toe doen. Uit je hoofd, terug in je lijf...

Tijdens dit 1:1 maatwerktraject ontvang je inzichten en leer je (weer) om comfortabel en ontspannen in verbinding te staan met jezelf en jouw lichaam.
Samen zullen we onderzoeken wat er leeft in jouw binnenwereld,
welke emoties in het lichaam zijn vastgezet en welke patronen blijven terugkeren, waardoor alles (net) niet lekker stroomt.

Dit alles met maar één doel: Thuiskomen bij jezelf, zodat je volledig JA! kunt zeggen tegen jezelf en jouw leven. Belichaamd in het nu, want dat is het enige moment dat we daadwerkelijk hebben. Jouw lichaam wordt weer de basis, jouw spiegel.

Vanuit daar kan je jezelf gaan ontmoeten en creëer jij de ruimte, om JA! te zeggen tegen alles wat er voor jou toe doet
 


Blijvende (lichamelijke) veranderingen creëren, thuiskomen bij jezelf en weer volledig JA! zeggen tegen de dingen die er voor jou toe doen én dat terwijl je ontspannen en verbonden in contact staat met jouw lichaam. 

Dat is ondermeer de meerwaarde van het Home Body traject.

 

Doordat we samen voor langere tijd een commitment aangaan die jouw welzijn en transformatie op één zet, creëren we een belofte; Vrijer en lichter in het leven staan, met het lichaam als veilige basis. 

Tijdens jouw Home Body traject zul je worden ondersteund en is er ruimte voor dategene dat gezien én aangeraakt wil worden.
Ik zal gebruik maken van deep touch, systemische opstellingen,
verschillende lichaamswerktechnieken, geleide meditaties en ademwerk.

Deze combinatie van technieken zorgt ervoor dat jij op een veilige manier jezelf mag omarmen, jouw lichaam als jouw veilige tempel kunt zien en spanningen kan loslaten.  
 

De meerwaarde van
het Home Body traject:

Is het Home Body traject voor mij?
Het Home Body traject is voor jou, wanneer je voelt dat je blijvende veranderingen wil creëren in jouw leven en je volmondig JA wil zeggen tegen de dingen die er voor jou toe doen.

Ook wanneer je de onderstaande punten herkent, is het Home Body traject van toegevoegde waarde:

 • Ik voel me moe en overbelast. 

 • Ik ervaar (chronische) spanning/pijn in mijn lichaam en heb al verschillende dingen geprobeerd en ik weet niet meer wat ik kan doen. 

 • Ik heb een laag lichaamsbewustzijn en wil dit graag verbeteren. 

 • Ik kan moeilijk in mijn lichaam zakken en ik leef vanuit mijn hoofd. 

 • Ik voel vaak veel spanning en gejaagdheid. 

 • Ik wil mijn fysieke en emotionele lichaam beter leren kennen en begrijpen.

 • Ik wil een sterkere verbinding met mijn lichaam creëren. 

 • Ik wil mijn lichaam zien als veilige basis en spiegel om zo weerbaarder door het leven te gaan. 

 • Ik ben op een punt in mijn leven en weet niet wat ik verder wil. 

 • Ik wil persoonlijke groei bewerkstelligen en zoek een veilige basis om dit vanuit te gaan doen. 

 • Ik ben herstellende vanuit overbelasting van mijzelf (overspannenheidsklachten - burn-out - altijd vermoeid en vage klachten)
   

Opbouw van een traject. 

Het is een traject op maat maar de basis van onze samenwerking is 4 maanden. 

 • 5 één op één sessies van 1,5uur.
  De sessies vinden
   plaats 1x in 3 weken.
  Tijdens deze sessies zullen we liefdevol het contact met jouw lichaam herstellen, zodat je zowel op fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau weer in verbinding komt met jezelf en jouw lichaam.

 • 4 online contactmomenten. Deze contactmomenten vallen tussen de sessies + 1 contactmoment 1 maand na de laatste sessie. 

 • Bereikbaar via e-mail of whatsapp bij vragen of wanneer je behoefte hebt om iets te delen;

 • Reflecterende opdrachten en een gepersonaliseerd werkboek. 

 • Verbindende meditaties die je altijd thuis kan doen; 

 • Deelname aan Sound Bath - op een voor jou passende datum.


De sessies en contactmomenten plannen we in overleg.

Investering 

De investering die je maakt is €1233,- inclusief btw. 
Het is mogelijk om in vier termijnen te betalen.

Waarom met mij samenwerken?

Ik heb uit eerste hand mogen ervaren hoe het is om zoekende te zijn, om meer te willen voelen, mijzelf en mijn lichaam beter te leren kennen na hiermee lang geen goede verbinding te hebben gehad. Ik wil jou bieden wat ik gemist heb toen ik zoekende was. 

Wat ik het belangrijkste vind is menselijkheid. Ik wil 
mens zijn en alle aspecten van het mens zijn voelen. The good, the bad, the ugly, the messy, the estatic, the beautiful, the light and the love.​ Ik voel met je mee als  voel versterker. 

Zachte kracht is hoe ik mijn kracht omschrijf.
Het bieden van een veilige haven en niet terugdeinzen om je kritische vragen te stellen zijn twee beloftes die ik je kan maken. Dit zal ik nooit doen vanuit een veroordelende plek maar vanuit een onderzoekende plek.

Met mijn
empowerment energy ondersteun ik je en geef ik je praktische hands on tools om jouw kern weer te belichamen.

 

Je komt niet naar mij toe omdat ik iets voor je ga oplossen,
je bent namelijk niet stuk. Je komt naar mij omdat je ondersteunt wil worden in het creëren van een sterkere verbinding met je lichaam en gevoel, zodat je vanuit daar thuis kan zijn in jouw eigen lichaam, in verbinding met jezelf.

Omdat ik het zo belangrijk vind om als mijn authentieke zelf met jou te werken en niet te werken volgens maar één gedachte goed, protocol of methode biedt ik maatwerk. Ondersteuning zoals jij het nodig hebt. Wil je meer lezen over mijn reis en vaardigheden kan dat hier

Hoe ik graag werk: 
Ik vind het belangrijk om jou te kunnen ondersteunen op jouw pad. Het Home Body traject wordt in overleg met jou afgestemd. Zo kan ik inspelen op wat er op dit moment aanwezig is en waar jij op behoefte aan hebt. Het vraagstuk wat je hebt ingebracht zal als rode draad gelden voor de opbouw van jouw traject.

Tijdens een samenwerking neem ik mijn rol in jouw proces serieus en ik vraag jou het zelfde te doen. Commitment is nodig, commitment aan jezelf. Alleen zo kan ontstaan wat nodig is om de verbinding met jezelf te versterken.
 

Wanneer is het Home Body traject 
niet voor jou?

Een traject bij mij is niet voor jou wanneer je niet bereid bent onderzoekend naar jezelf, je gedraging en patronen te kijken. Wanneer jij je afhankelijk opstelt naar mij als behandelaar gaat het een krachtige samenwerking zijn, alleen jij hebt de kracht voor transformatie.  

bottom of page