top of page

Pagina coming soon!

Bloemschaduw

1:1 Trajecten

Bloemschaduw

1:1 Traject

Een sterke verbinding creëren met je lichaam gebeurt niet van de een of andere dag. Een losse sessie is daarvoor niet voldoende. Af een toe een massage of meditatie zal zeker helpen maar een sterke verbinding vraagt commitment en een langere tijd van verkenning en bewustwording. 

Een 1:1 traject is voor jou wanneer je in plaats van losse sessies voor een langere tijd de diepte in wilt. Als je behoefte hebt aan meer begeleiding terwijl 
jij onderzoekt wat er leeft in jouw binnenwereld, welke emoties in het lichaam vastgezet zijn en welke patronen blijven terugkeren. We gaan jouw lichaam inzetten als basis en spiegel. Vanuit daar kan je jezelf gaan ontmoeten. We onderzoeken (opgeslagen) spanning en onrust, gaan voelen en verbinden. 

 

Hoe beter jij je lichaam leert kennen, jezelf in jouw binnenwereld durft te ontmoeten, hoe meer ruimte alle kanten van jou zelf krijgen.  Vanuit hier kan je vrijer en lichter in het leven staan, met het lichaam als veilige basis. 

 

Wat gaan we doen?

In 1:1 sessies gaan we werken aan het verbinden met het lichaam. Dit doen we door het lichaamsbewustzijn te vergroten. Tijdens de sessies maak ik gebruik van tools zoals energiewerk, klank, meditatie, visualisaties en lichaamswerk zoals MER

Door bewust te worden van het lichaam, de energie in het lichaam, hoe emotie (energy in motion) voelbaar is en beweegt, creëer je bekendheid met de processen in het lichaam en dus bekendheid met jouw binnenwereld. We kijken naar en voelen op blokkades en zullen hier, door middel van energiewerk, lichaamswerk en adem, mee werken.   

De meerwaarde van een traject

Een traject heeft een groot voordeel omdat je een commitment aan gaat voor een langere tijd. Je vind jezelf het waard en wilt tijd, aandacht, energie en financiële middelen investeren in jezelf, je gezondheid en in jouw leven.

Wanneer je een traject doet maak je de belofte aan jezelf. Bij losse sessies zijn het korte momenten en is het makkelijker om hier mee te stoppen. And as i see it, de veranderingen vinden vaak plaats in het leven tussen de sessies in. Het zaadje wordt gepland tijdens een sessie, op een massagetafel, visualisatie of tijdens een gesprek. Maar weer in het dagelijkse leven komt het tot uiting of integreert het. Het waardevol om dan ook ondersteunt te kunnen verdiepen, reflecteren, integreren en verbinden.

Is een 1:1 traject voor mij?
Wanneer je twijfelt of een 1:1 traject voor jou is kijk dan eens of je jezelf herkent in een van de volgende statements. 

 • Ik voel me moe en overbelast. 

 • Ik ervaar (chronische) spanning/pijn in mijn lichaam en heb al verschillende dingen geprobeerd en ik weet niet meer wat ik kan doen. 

 • Ik heb een laag lichaamsbewustzijn en wil dit graag verbeteren. 

 • Ik heb weinig bewegelijkheid in mijn lichaam en wil dit graag verbeteren.

 • Ik kan moeilijk in mijn lichaam zakken en ik leef vanuit mijn hoofd. 

 • Ik voel vaak veel spanning in mijn lichaam en gejaagdheid. 

 • Ik wil mijn fysieke en emotionele lichaam beter leren kennen en begrijpen.

 • Ik wil een sterkere verbinding met mijn lichaam creëren. 

 • Ik wil mijn lichaam zien als veilige basis en spiegel om zo weerbaarder door het leven te gaan. 

Opbouw van een traject. 

Tijdens een traject gaan we 4 maanden samenwerken.

 • 4 één op één sessies van 1,5uur. De sessies vinden 1x in 3 weken. 

 • 3 contacten momenten telefonisch, via videobellen. Deze contactmomenten vallen tussen de sessies.  

 • Bereikbaar via e-mail of whatsapp bij vragen of wanneer je behoefte hebt om iets te delen.

 • Opdrachten 

 • Deelname aan Sound Bath - op voor jou passende datum. 

De sessies en contactmomenten plannen we in overleg.

Hoe ik graag werk 
Ik vind het belangrijk om jou te kunnen ondersteunen op jouw pad. Elke sessie wordt in overleg met jou afgestemd. Zo kan ik inspelen op wat er op dit moment aanwezig is en waar jij op dat moment behoefte hebt. Tijdens een samenwerking neem ik mijn rol in jouw proces serieus en ik vraag jou het zelfde te doen. Commitment is nodig, commitment aan jezelf. Alleen zo kan ontstaan wat nodig is om de verbinding met jezelf te versterken.
 

Ik vind het fijn om te horen als je ergens niet tevreden over bent of graag anders ziet. Zo kunnen we tijdens deze samenwerking bijsturen waar nodig om het traject zo goed mogelijk op jouw proces af te stemmen.

Waarom met mij samenwerken?

Ik heb uit eerste hand mogen ervaren hoe het is om zoekende te zijn, om meer te willen voelen, mijzelf en mijn lichaam beter te leren kennen na hiermee lang geen goede verbinding te hebben gehad. Ik wil jou bieden wat ik gemist heb toen ik zo zoekende was. 

Wat ik het belangrijkste vind is menselijkheid. Ik wil 
mens zijn en alle aspecten van het mens zijn voelen. The good, the bad, the ugly, the messy, the estatic, the beautiful, the light and the love. 
 

Ik ben ingewijd in de Reiki, heb een massage opleidingen en verschillende trainingen gevolgd, MER-modules afgerond, yin-yoga opleiding gevolgd, dansdocent geweest, ik ben opleid tot marketeer en heb verpleegkunde gestudeerd. En dit alles, alle lessen, kennis,  technieken, zelf onderzoek, verdieping, zijn geïntegreerd en werk ik mee. Dit omdat ik het zo belangrijk vind om als mijn authentieke zelf met jou te werken en niet te werken volgens maar één gedachte goed, protocol of methode. Maatwerk. Ondersteunen zoals jij het nodig hebt.
Want ondersteunend zijn aan jouw proces is waar ik goed in bed.

Ik voel met je mee als voel versterker. Zachte kracht is mijn sterke punt. Ik ben goed in het bieden van een veilige haven maar zal er niet voor terug deinzen om je kritische vragen te stellen en je te spiegelen. Nooit vanuit een veroordelende plek maar vanuit een onderzoekende plek.  
Je komt niet naar mij toe omdat ik iets voor je ga oplossen, je bent namelijk niet stuk. Je komt naar mij omdat je ondersteunt wil worden in het creëren van een sterkere verbinding met je lichaam en gevoel.

Wanneer is een 1:1 traject niet voor jou?

Een traject bij mij is niet voor jou wanneer je niet bereid bent onderzoekend naar jezelf, je gedraging en patronen te kijken en je afhankelijk opstelt naar mij als behandelaar.  

WZP-Kimberley-Ardaseer-174.jpg

Ben al diverse keren geweest voor een massage.
Kimberley straalt van zichzelf zo'n rust uit, luistert goed en voelt heel goed aan wat mijn lichaam nodig heeft.


-

Angelique

— Naam, titel

WZP-Kimberley-Ardaseer-163.jpg

 Kimberley is een prachtig mens met een heerlijke hand. Het voelt als thuis komen.

Ik moet mijzelf echt veilig voelen om mij te laten masseren en bij Kim lukt dat heel goed.

-

Naomi

bottom of page