top of page
WZP-Kimberley-Ardaseer-092.jpg

SOUND BATH

Een Sound Bath 

Het woord bath ofwel bad omschrijft het perfect. Een samensmelting van klanken, geluiden en trilling die je omarmt, waardoor je in diepe ontspanning kan komen. Een moment voor jezelf dat iedereen dan ook op zijn eigen wijze zal ervaren. Een sound bath is gericht op het vergroten of creëren van harmonie en verbinding. Een sound bath is een ervaring dat jezelf moet gunnen. 

Tijdens een Sound Bath worden klankschalen en andere instrumenten aangeslagen en bespeeld en word je omringt door de klanken en trillingen. Door het ‘’moeten’’ los te laten en te ervaren wat er in het lichaam aanwezig is, kunnen de klanken en trilling helpen balans in het lichaam en geest te brengen. Het werkt dus niet alleen op lichamelijk maar ook op energetisch niveau. Je kan het sound bath gebruiken om op te laden, te mediteren en contact te maken met je gevoel of intuïtie.

Tijdens een Sound bath wordt gebruikt gemaakt van Tibetaanse- en kristallen klankschalen, koshi's, een rainstick, een oceandrum, hapi drum en een sjamanen drum. Al deze instrumenten hebben een rijke geschiedenis in vele delen van de wereld.
De instrumenten worden op verschillende wijze gebruikt bij rituelen, bij het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam, healings, gebed en speciale gelegenheden.    

Good to Know

Trek warme en lekker-/loszittende kleding aan waarin je gemakkelijk kan liggen. Je mag altijd je eigen (yoga)matje, kussens en/of dekens meenemen. Voor elke deelnemer is er een matje. 

Tijdsduur is +- 90minuten en na het Sound bath is er tijd voor thee of wat water. Investering €23,00. 
Sound Baths worden gegeven in Zoetermeer - locatie ontvang je na aanmelding. 

Sound bath op locatie

Wil je graag een Sound Bath op locatie organiseren? Dat is mogelijk! Neem contact op voor de mogelijkheden en meer informatie.

Agenda

20 januari 19.30 - 21.00uur  - Sound Bath - Vaste binnen locatie

24 februari 19.30uur - 21.30uur - Shaking meditation + Sound Bath - Vaste binnen locatie Zoetermeer

18 maart 20.00-21.30uur - bij Yogastudio Sense (Zoetermeer) 

WZP-Kimberley-Ardaseer-049.jpg
'Een samensmelting van klanken, geluid en trilling'

Je wordt meegenomen op klankenreis.
Ervaar diepe ontspanning en wat de helende klanken je kunnen brengen. 
WZP-Kimberley-Ardaseer-085.jpg
bottom of page