WZP-Kimberley-Ardaseer-092.jpg

SOUND BATH

Het woord bath ofwel bad omschrijft het perfect. Een samensmelting van klanken, geluiden en trilling die je omarmt, waardoor je in diepe ontspanning kan komen. Een moment voor jezelf dat iedereen dan ook op zijn eigen wijze zal ervaren. Een sound bath is gericht op het vergroten of creëren van harmonie en verbinding. Een sound bath is een ervaring dat jezelf moet gunnen. 

Bij een Sound Bath lig je ongeveer 90 minuten op een (yoga)matje met kussens en dekens zodat je goed kan ontspannen. Het gebruik van kussens en dekens is belangrijk zodat je comfortabel kan liggen, optimaal kan ontspannen en niet afgeleid wordt door lichamelijke ongemakken. 

Tijdens een Sound Bath worden klankschalen en andere instrumenten aangeslagen en bespeeld en word je omringt door de klanken en trillingen. Door het ‘’moeten’’ los te laten en te ervaren wat er in het lichaam aanwezig is, kunnen de klanken en trilling helpen balans in het lichaam en geest te brengen. Het werkt dus niet alleen op lichamelijk maar ook op energetisch niveau. Je kan het sound bath gebruiken om op te laden, te mediteren en contact te maken met je gevoel of intuïtie.

Tijdens een Sound bath wordt gebruikt gemaakt van Tibetaanse- en kristallen klankschalen, koshi's, een rainstick, een oceandrum, hapi drum en een sjamanen drum. Al deze instrumenten hebben een rijke geschiedenis in vele delen van de wereld. De instrumenten worden op verschillende wijze gebruikt bij rituelen, bij het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam, healings, gebed en speciale gelegenheden.    

Handig om te weten

Trek warme en lekker-/loszittende kleding aan waarin je gemakkelijk kan liggen. Je mag altijd je eigen (yoga)matje, kussens en/of dekens meenemen. Voor elke deelnemer is er een matje, deken en kussen aanwezig. Tijdsduur is +- 90minuten en na het Sound bath is er tijd voor thee of wat water. Investering €20,00.

Sound Bath's worden gegeven in Zoetermeer - locatie ontvang je na aanmelding. 

Agenda

Zondag 18 september 16.15uur - Stilte tuin Hof van Seghwaert

vrijdagavond 23 september - 20.00uur Yogastudio sense Zoetermeer  Koop hier je kaartje

Aanmelden? Vul onderstaand contactformulier in of bel/stuur bericht naar 06-28160961.

Let op! Je bent pas verzekerd van een plek na betaling en bevestiging hiervan. Dit om teleurstelling te voorkomen.  

Sound bath op locatie

Wil je graag een Sound Bath op locatie organiseren? Dat is mogelijk! Neem contact op voor de mogelijkheden en meer informatie.

WZP-Kimberley-Ardaseer-049.jpg
'Een samensmelting van klanken, geluid en trilling'
WZP-Kimberley-Ardaseer-085.jpg