top of page
Kaarsen en hout

The Inner Circle

The Inner Circle
 

Samenkomen met een groep vrouwen is een gebruik dat wereldwijd al duizenden jaren wordt gedaan. In onze cultuur en maatschappij minder gebruikelijk dan in de oude/vroegere tijd, maar in het samenkomen met andere vrouwen ligt kracht. Hoe mooi is het om samen door een jaar te bewegen en te zien, voelen en ervaren dat op een bewuste manier verbinden met de energie van andere vrouwen, en de seizoenen waar wij als mens door heen bewegen, zoveel kan brengen. 

Tijdens de avonden van The Inner Circle komen we 4 donderdagavonden samen met dezelfde groep vrouwen. We maken contact met de energie van het seizoen waarin we leven en met de seizoenen binnenin ons als vrouw. Wat leeft er bij ons? wat voelen we? wat hebben we nodig op dit moment? en tegen welke uitdagingen lopen we aan?

 

(H)erkenning, verbinding, ruimte in nemen, het aanwakkeren van het innerlijk vuur of juist samen zakken in het donker. Nieuwe ideeën laten ontstaan, verlangens uitspreken en dit omzetten tot actie, rusten of juist expansie. Dit samen doen is krachtig!

Samen met en Luca van The Energy Tribe neem ik je graag mee door de seizoenen! Meer weten of Luca? Bezoek de website van
 The Energy Tribe

Practical information
We komen samen op donderdagavond me
 kleine groep vrouwen van maximaal 6 deelnemers - plus Luca en Kimberley

29 juni / 21 september / 21 december / 21 maart
19.30 -22.00uur
Prijs: €208 (4 avonden totaal, €52 per avond)
Locatie: Zoetermeer adres na aanmelding

Alle plekjes zijn gevuld. 

What to expect?

 

Tijdens de avonden, maken we gebruik van klank, visualisaties, energiewerk, lichaamswerk, adem en beweging. Er is ruimte om te delen, te voelen, te inspireren maar bovenal om te zijn. 

We zullen samen pure cacao drinken. Cacao is een plantmedicijn met een hartopenende werking. 

Het drinken van pure cacao als plantmedicijn is een eeuwenoude traditie die zijn oorsprong vindt in de Maya traditie.
 

Vier seizoenen - vier avonden
De avonden staan in het thema van het seizoen waarin we ons bevinden. Alle opdrachten, versnaperingen, meditaties en visualisaties zullen in het teken staan van het desbetreffende jaargetijde
 

Het eerste thema zal gaan over de zomer. Waar we contact zullen maken met ons innerlijk vuur en alles wat in ons mag bloeien.
 

Het tweede thema zal gaan over de herfst. Wat heeft het afgelopen jaar gebracht en wat hebben we mogen oogsten?
Het zal gaan over loslaten en over bezinning. 

Het derde thema zal gaan over de winter. De pure verstilling en vertraging. Het zal gaan over (zelf)reflectie en het durven omarmen van onze schaduwkanten. 

Het vierde thema zal gaan over de lente. Welke plannen hebben we voor ogen? Waar verlangen we naar? Wat zouden we willen zaaien, zodat we ons leven naar ons verlangen kunnen vormgeven.

Native drums
Elk seizoen komen we één avond bij elkaar om met onze eigen Inner Circle te verbinden. Met een vaste groep vrouwen laten we de magie en kracht die in ons huist vrij om te stromen, te creëren, te delen en te verbinden. 
Wees welkom als je een JA voelt!
Kaarsverlichting Gebed
bottom of page