top of page
Kaarsen en hout

The Inner Circle

The Inner Circle
 

Samenkomen met een groep vrouwen is een gebruik dat wereldwijd al duizenden jaren wordt gedaan. In onze cultuur en maatschappij minder gebruikelijk dan in de oude/vroegere tijd, maar in het samenkomen met andere vrouwen ligt kracht. Hoe mooi is het om samen door een jaar te bewegen en te zien, voelen en ervaren dat op een bewuste manier verbinden met de energie van andere vrouwen, en de seizoenen waar wij als mens door heen bewegen, zoveel kan brengen. 

Tijdens de avonden van The Inner Circle komen we  samen met dezelfde groep vrouwen. We maken contact met de energie van het seizoen waarin we leven en met de seizoenen binnenin ons als vrouw. Wat leeft er bij ons? wat voelen we? wat hebben we nodig op dit moment? en tegen welke uitdagingen lopen we aan?

 

(H)erkenning, verbinding, ruimte in nemen, het aanwakkeren van het innerlijk vuur of juist samen zakken in het donker. Nieuwe ideeën laten ontstaan, verlangens uitspreken en dit omzetten tot actie, rusten of juist expansie. Dit samen doen is krachtig!

Samen met en Luca van The Energy Tribe neem ik je graag mee door de seizoenen! Meer weten of Luca? Bezoek de website van
 The Energy Tribe

What to expect?

 

Tijdens de avonden, maken we gebruik van klank, visualisaties, energiewerk, lichaamswerk, adem en beweging. Er is ruimte om te delen, te voelen, te inspireren maar bovenal om te zijn. 

We zullen samen pure cacao drinken. Cacao is een plantmedicijn met een hartopenende werking. 

Het drinken van pure cacao als plantmedicijn is een eeuwenoude traditie die zijn oorsprong vindt in de Maya traditie.
 

Vier seizoene
De avonden/dagen staan in het thema van het seizoen waarin we ons bevinden. Al het werk wat we doen, de meditaties en visualisaties zullen in het teken staan van het desbetreffende jaargetijde.
 

Practical information
Voor 2024 wordt
 nieuwe data ingepland. 

 

 Wil je hiervan als eerste op de hoogte worden gebracht laat dan je contactgegevens achter. 

Native drums
 Met een vaste groep vrouwen laten we de magie en kracht die in ons huist vrij om te stromen, te creëren, te delen en te verbinden. 
Wees welkom als je een JA voelt!
Kaarsverlichting Gebed
bottom of page