top of page
Raam reflectie

Intuïtieve sessie

Is een intuïtieve sessie voor mij?

Wanneer is een intuïtieve sessie voor jou? Twijfel je of het iets voor jou is? Misschien herken je jezelf in een van de onderstaande opmerkingen. 

 • Ik ben benieuwd of energie- en lichaamswerk voor mij iets kan betekenen en ik wil dit graag proberen.

 • Ik heb behoefte aan meer verdieping en (spirituele) groei. 

 • Ik heb het gevoel moeite te hebben met zijn en moet altijd iets doen.

 • Ik wil mezelf verder ontwikkelen maar weet niet waar ik moet starten.

 • Ik wil de verbinding met mijn lichaam en emoties versterken.

 • Ik ben gelukkig maar heb het gevoel dat iets mist.

 • Ik wil mezelf beter leren kennen.

 • Ik heb het gevoel dat ik niet het optimale uit mijn leven haal maar weet niet waar dit aan ligt. 

 • Ik ervaar vermoeidheidsklachten. 

 • Ik ben de verbinding met mijn lichaam kwijt en leef vanuit mijn hoofd. 

 • Ik wil mijn algehele gezondheid bevorderen op zowel fysiek, energetisch, emotioneel en spiritueel niveau.

 • Mijn fysieke lichaam voelt vermoeid.

Good to know

Een sessie duurt 1,5uur, wordt intuïtief maar natuurlijk in overleg met jou samengesteld. Middels een intake maken we inzichtelijk wat het beste ondersteunend werkt voor jou en hoe we te werk gaan. 

De investering die je doet voor een intuïtieve sessie bedraagt €150 inclusief btw. 
 

Wat kan ik voor je betekenen

Een intuïtieve sessie is speciaal afgestemd op jou en het ondersteunen van jouw proces. Wat heb jij nodig op dit moment? Het is een samenwerking waarbij ik je graag een veilige plek voor je creëer om te verbinden met wat er in jou leeft en gezien wilt worden.

Een intuïtieve sessie is een mooie manier van werken omdat ik je zal uitnodigen zelf mee te werken aan het verbeteren van de energiestroom, de lichaamsconditie, het voelen van, en verbinden met, het lichaam. Bewust betrokken blijven bij wat er tijdens een sessie gevoelt mag worden, de aandacht houden bij de energie en wat er in het lichaam gebeurt, wat je voelt en wat dit teweeg brengt, zal een belangrijk onderdeel zijn. Bewust blijven bij dit alles in plaats van het wegzakken in ontspanning, zorgt voor een grote bijdrage in jouw lichaamsbewustzijn waardoor deze sessie op diepere lagen zal doorwerken.  

Ik wil je laten zien en voelen dat je, alles wat je nodig hebt, al in je hebt. 

Wanneer is een intuïtieve sessie bij mij niet voor jou?

Een intuïtieve sessie bij mij is niet voor jou wanneer je opzoek bent naar snelle oplossingen. Bewustwording, het integreren van inzichten en daarna verandering kost tijd en aandacht. 

WZP-Kimberley-Ardaseer-197.jpg
Kaars in glazen pot

Ben je er klaar voor om een sterkere verbinding met je lichaam, gevoel en zelf te creëren? Voel je je geroepen door een intuïtieve sessie bij mij? Ik kan niet wachten om je te verwelkomen. 

 

Heb je vragen of wil je graag eerst telefonisch kennismaken?

Dat kan! 

 

Heb je interesse in een langer traject speciaal afgestemd op jou? Samen met jou kijk ik graag naar de mogelijkheden en stel ik een persoonlijk plan voor je op. 
Kijk hier naar de mogelijkheden voor trajecten

'Een sessie bij Kim, is als thuiskomen bij jezelf. Omdat het voor zoveel beweging en inzicht zorgt, creëer je voor jezelf de kans om verder te komen, balans te vinden, even helemaal te ontspannen of om te ervaren hoeveel kracht er in je huist.
Het is zo wonderbaarlijk om te ervaren dat de sleutel hier toe, jij altijd zelf bent. Het heeft voor mij een wereld geopend.

 

Ik heb mogen ervaren, door de kracht van ademhaling, aanraking en de drum, hoeveel kracht en vuur er in mij opgeslagen ligt. Hoe ik weer in contact kon treden met mijn innerlijke kind en mocht aarden. Mijn zielenpad openbaart zich elke keer weer een beetje meer en geeft mij het vertrouwen om voor mijzelf te mogen kiezen.

 

Sessies met  jou voelen eigenlijk altijd aan als een dans. Onze energie danst ook letterlijk tijdens de sessie tussen onze handen en zetten stagnatie om in beweging. Scheppen rust en/of zorgen voor sprankelende energie. Prachtig om op deze manier de connectie met een ander mens te mogen ervaren.

 

Ik kan een ieder die op zoek is naar zijn of haar eigen authenticiteit, innerlijke kind, wil aarden of juist meer in contact wil treden met de spirituele kant van het leven om een sessie bij Jou te boeken.' 

                                                    - Luca

Het fijne aan Kim is dat ze alle ruimte creëert zodat jij zelf kunt gaan invoelen wat je nodig hebt. Door het stellen van open vragen en het creëren van een hele fijne en veilige setting voel ik mij heel erg gezien en gehoord in haar aanwezigheid. 

Tijdens onze intuïtieve sessies mag alles er zijn, tranen, lachen, de fysieke ontlading van het lichaam dmv trillen of rillingen. Soms komt er veel aanraking bij kijken, masserend of geruststellend. Soms is een handoplegging voldoende en voel ik de energie door mijn lichaam reizen. Soms is er heel veel zachtheid nodig, soms veel woorden en soms stilte.

 

Ook is het fijn dat Kim zoveel ervaring heeft met de instrumenten die zoveel mooie healing sounds kunnen laten klinken door de ruimte. Vertrouwend op haar intuïtie zet ze de instrumenten ondersteunend in.

Afsluitend wil ik benoemen dat voor mij een sessie bij Kim voelt als thuiskomen in mijn lichaam. Iemand die je op fysiek en spiritueel niveau waar nodig even je hand vasthoudt en je begeleidt in de juiste richting. Dankjewel mooi mens!

- Laura

bottom of page