top of page
Handen omhoog

Connection Through Movement

Connection Through Movement

Bewegen is vrijheid en bewegen op een speelse manier wordt onderschat. Tijdens de workshop nemen we je mee om vanuit het hoofd in het lijf te zakken en op een laagdrempelige en speelse manier weer met je lichaam te verbinden. 

 

Waarom bewegen?
Bij spanning of onrust wil het lichaam van nature al bewegen. Vaak gaan we wandelen, sporten of wiebelen met onze voeten of vingers. Je lichaam weet het, it has the wisdom. Beweging kan helpen om je lichaam de spanning te laten ontladen of juist ruimte geven aan wat de ruimte wil krijgen. En wat nou als je hier een bewuste practice van kan maken en niet in je hoofd blijft hangen? Gewoon van bewegen iets fijns kan maken in plaats van een “moetje”.

 

We checken vooraf in bij hoe jij je écht voelt en na aflopen voelen we na. Zo kan jij ervaren wat bewust beweging met je doet!

Wat kan je verwachten
We gaan samen ademen, shaken om spanning los te laten, rekken en ruimte maken in het lijf, dansen, genieten, voelen, ervaren en zijn.

We verbinden met wat jij ervaart en wat beweging en muziek met je kan doen. Het belangrijkste is om tijdens de workshop plezier te hebben in het bewegen van je lichaam en je mee te laten voeren met de muziek.

 

Good to Know

Je hoeft geen voorkennis te hebben, geen danstalent te zijn of ritmisch te kunnen bewegen. Iedereen is welkom. Het enige belangrijke is dat je mobiel bent. Wanneer je een blessure hebt kunnen we kijken hoe je ondanks de blessure toch kan bewegen. 
 

Tijdsduur is +- 2uur-2,5uur. We sluiten gezamenlijk af met een kopje thee. 

 

Investering in jezelf is €38,00.

 

Er is plek voor maximaal 10 vrouwen. Dit betekent voldoende bewegingsruimte. De ervaring van de vorige sessie leert dat dit intiem en veilig voelt en dat de verbinding als groep gemakkelijk kon ontstaan. 

 

Trek lekker-/loszittende kleding aan waarin je gemakkelijk kan bewegen. 

 

De workshop wordt gegeven in Zoetermeer, de locatie ontvang je na aanmelding. 

Agenda

Er zijn momenteel geen workshops gepland

dansles

Wat er wordt gezegd over

de workshop

 

'Door deze avond realiseer ik me dat ik vaker thuis wil dansen. Het was een uitnodiging om meer plezier te hebben.'

- Denise

'Ik heb de uiterste kunnen waarnemen; het vertragen - het versnellen, de kracht en de zachtheid. Zo fijn om dit waar te nemen in mijn lichaam.'

- Laura

'Kort maar krachtig! Ik ben aan het zijn. Ik heb mijn eigen ritme gezocht.'

- Isabel

'Ik heb genoten van de beweging en de manier waarop ik expressie kon geven aan mezelf. Ik voelde me vrij!'

- Tiny

Groepsdans
bottom of page