top of page
Organisch katoen

VANUIT HET HART

 ​

Leven vanuit je hart en doen wat je gelukkig maakt gun ik ieder mens.
Hiermee starten vanuit ontspanning en veiligheid is het begin.
Leven vanuit je lijf, jouw veilige basis.

02227390 (1).jpg

Hi there

 

Wat fijn dat ik jou hier tref op mijn website. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je hier een kijkje komt nemen, maar ik kan me zomaar voorstellen dat één van de redenen kan zijn dat je graag wat meer over mij en mijn werk te weten wilt komen. Op deze pagina geef ik je graag inkijk op mijn afgelegde weg, waarom ik doe wat ik doe en hoe ik hier ben gekomen. 

 

Ik heb een grote fascinatie voor het menselijk lichaam, de kracht, wijsheid en magie die zij bezit. Niet alleen het fysieke lichaam maar ook het fijnstoffelijke. Alles is met elkaar verbonden en dit vind ik fantastisch. Ik ben een enthousiast mens, altijd in beweging en ontdekkend. Ik ervaar plezier door in de natuur zijn, te dansen, mensen te zien, te lachen en samen te eten. 

Mijn werk vindt zijn vorm in een combinatie van energiewerk en lichaamswerk. Ik verander en groei als mens en daardoor beweegt mijn werk met mij mee. 

Lichaam als spiegel  

Elke keer word ik weer verrast door mijn eigen lichaam. Door haar wijsheid, het zelfgenezend vermogen en veerkrachtigheid. Door een sterke verbinding met mijn lichaam kan ik (gezond) leven, verbinden met anderen, mens zijn en voelen. Voelen, ja voelen, dat is wat ons en mij mens maakt. Wat ons beweegt, drijft, stuurt, richting geeft. Ik wil daarom ook alles voelen. De dualiteit, het mooie, moeilijke, pijnlijke, epische, verdrietige en fantastische! Mijn lichaam vormt hiervoor een stevige basis. 
 

Het werken met alle unieke en wonderlijke lichamen waar ik mee mag werken geeft mij veel plezier. Tijdens sessies pas ik massage, Myofascial Energetic Release, ademwerk, energiewerk en visualisatie technieken toe. De tools en technieken die ik heb geleerd vanuit verschillende stromingen en disciplines geven mij de mogelijkheid jou te ondersteunen op een manier die het beste passend is voor jou. 
I
k werk niet op een vaste manier, juist omdat ik erin geloof dat ieder persoon uniek is en mijn kracht juist is om met jou mee te voelen wat op dat moment het meest passend voor jou is.

Ik vind het zijn van een veilige haven, luisterend oor, motivator, inspirator en klankbord fantastisch. Ik bied een veilige omgeving waar jij kan zijn wie je bent, zonder iets te moeten. Want wanneer jij je veilig voelt,  zowel lichamelijk als mentaal, kan je ontspannen. Vanuit deze rust en veiligheid kan je verbinden met het lichaam, met emotie en ruimte geven aan wat gezien, en gevoeld, wilt worden. Hierdoor kan je een gezonde bodem creëren voor het zijn van je ware zelf. 

Ik vind het belangrijk dat je leert om de verbinding te maken met je lichaam zodat je, wat er ook extern plaatsvindt, je deze veilige haven voor jezelf kan zijn. Dat je kan navigeren door het leven met je lichaam als spiegel en sterke basis. 

 

Ik wil je laten zien en voelen dat jij, alles wat je nodig hebt, al in je hebt! 

02227539.jpg
02227382.jpg

Mijn weg

Van een studie commerciële economie naar het werken in het ziekenhuis als verpleegkundige, tot het voeren van een eigen praktijk. Een bijzondere weg heb ik tot nu toe mogen afleggen.

Na de middelbare school ben ik commerciële economie gaan studeren. Al snel realiseerde ik me dat dit niet de weg voor mij was. Toch heb ik mijn opleiding afgemaakt omdat ik een druk voelde om een bachelorstudie te moeten afronden. Het rationele won van mijn gevoel en dankzij mijn doorzettingsvermogen wist ik mijn opleiding af te ronden. Ik ging presteren vanuit een moeten en dit ging niet zonder slag of stoot. Mijn gevoeligheid, sterke intuïtie en zachtheid verdween en ik voelde me ver van mezelf staan. Ik voelde al langer de grote behoefte om met mensen te werken, gezondheid te verbeteren en mensen te willen ondersteunen bij uitdagende processen.

 

Een studie verpleegkunde en werken in het ziekenhuis volgde. Ik leerde veel, was onderdeel van bijzonder mooie processen en heb met veel liefde voor mensen mogen zorgen. Ik merkte al snel dat ik de holistische visie op gezondheid miste tijdens mijn werk in het ziekenhuis. Dit in combinatie met het niet kunnen verlenen van de zorg zoals ik het graag zou willen geven brak mij uiteindelijk op. Overspannen stopte ik met mijn opleiding en baan in het ziekenhuis. Durven toegeven dat ik niet paste op de plek waar ik me bevond ging hand in hand met mijn eerste Reiki inwijding en de eerste massages cursussen. 

 

Durven voelen en stoppen met wat niet meer past gaf mij mijn plezier terug. Vanuit hier kon ontstaan wat ik nu met zoveel liefde en toewijding doe. 

Ik heb me in de afgelopen jaren verdiept in lichaamswerk, energiewerk, Sound healing, de kracht van visualisatie, innerlijk kindwerk en emotie. Dit heb ik gedaan door verschillende opleidingen en cursussen te volgen. De rode draad is altijd mijn eigen proces geweest en ik vind het fantastisch om, op mijn eigen unieke manier, door te geven wat ik heb geleerd.  

Eerlijk zijn naar mezelf en de mensen om mij heen, kwetsbaarheid, durven voelen, durven huilen, durven vallen, durven dromen en om hulp durven vragen, hebben ervoor gezorgd dat ik elke dag meer vanuit mijn eigen kern ben gaan leven. Dit is zo rijk, bevrijdend en menselijk, dit gun ik ieder mens. 

Ik geloof in een wereld

Waar we vanaf jongst af aan al leren dat ieder mens belangrijk is en er toe doet. 

Waar we leven vanuit ons hart, onze unieke talenten leren kennen, benutten en inzetten. 

Waar iedereen durft te zijn wie hij of zij in essentie is.

Waar we ons mooiste leven durven te leven, vol, rijk en echt.

We zijn in harmonie met de natuur.

Waar we leven vanuit overvloed en niet vanuit schaarste.

Waar we leven in verbinding met alles wat is. 

Met mijn werk hoop ik, in welke mate dan ook, bij te dragen aan deze mooie wereld. Door het inzetten van mijn kwaliteiten zoals mijn gevoeligheid - zachte kracht, passie en sterke intuïtie, hoop ik bij te dragen aan de verbinding tussen jouw lichaam en ziel en mét jou te voelen op welk vlak ik jou kan ondersteunen.

You are so welcome!

02227232.jpg
bottom of page